Sivut

30 toukokuuta 2014

Minille miniä

Siis junasukat. Eivät mielestäni ulkonäöllään hurmaa, mutta ovat ilmeisesti toimivin markkinoilla oleva malli. Kun lähisukuun putkahti uusi miniystävä, piti jotain olla valmiina, vaikka taitavat vasta talvella päästä lämmittämään pikkuruisia koipia.

7 veljekselle piti silmukkamääriä vähän muokata, mutta kun kokemusta vauvan jalan koosta ei ole, löytyi suuntaviitaksi onneksi ohje täältä. Varsinainen ohje on kuitenkin Taito Etelä-Pohjanmaan sivuilta.



Junasukat
Puikot: 3mm
Lanka: Jämäkeriä 7 veljestä


Otin silti pieniä vapauksia, sillä en keksinyt, miksi myös jalkaterän päällä pitäisi olla ryppyjä, joiden ulkonäöstä en pidä. Siispä kirjoneuletta! Saa nähdä, miten toimivat käytännössä. En uskalla toisia tehdä ennenkö saan ammattilaisen mielipiteen asiasta.

Sukan suun (yläreunan, mikä se on?) kanssa kävi vähän hassusti. Kuten sanottu, vauvojen jalkojen koosta ei ole mitään käsitystä, joten aloin ensimmäisen sukan kanssa panikoimaan, kiristääkö se säärestä. Purin jälkikäteen aloitussilmukat ja päättelin ne ihan löyhästi langalla ja neulalla. Nyt se on tosi löysä, eli en tiedä pysyykö se jalassa, eheh. Toiseen sukkaan jätin normaalin reunan, on ainakin yksi sopiva sitten! Todella kätevää...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti